Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 5 juli 2011

 1. HardlyWork.in
  Vill du Facebooka på jobbtid men är rädd att bli påkommen? Oroa dig inte för här är lösningen: ditt Facebookflöde maskerat som ett riktigt Excel-spreadsheet. Du kan t.o.m kommentera, se bilder och räkna antal likes direkt i dokumentet. Tror du mig inte? Det enda som krävs är att du godkänner appen så får du in alla händelser i xls-format. Genialt!
 2. Vad vet du om sociala medier? – DN.SE
  Har du gjort testet och fått 18 rätt eller mer? Grattis! Du kan nu titulera dig socialmedia-expert och jag kan börja söka nytt jobb :)
 3. Dangerzone.
  Historien om Littorin är tragisk på så många sätt. Men mitt i det avskyvärda så glimtar Lisas blogginlägg till och ger oss träffsäkra sarkasmer och ett gott skratt.
 4. +1 reporting in Google Webmaster Tools and Google Analytics
  Fler starka argument till varför man ska köra Google Analytics på sin sajt! Nu introduceras ”Social Actions report” – rapporter som mäter hur många +1 klick, Tweets o.s.v som görs på din sajt.
 5. First Impressions of Google+ From A PR Perspective
  Jag tror att Jerry är något på spåren här. Vad Google+ främst aspirerar på att vara är din bästa vän på resan till det innehåll du helst vill läsa vid ett givet tillfälle, under rådande förhållanden och givna förutsättningar. Den låter dig få tag i information när du vet vad du söker, och skjuter bara ut innehåll som dina förtroendevalda sagt att du kommer att uppskatta. Detta kommer förstärka vikten av att producera bra content – inte ens en duktig SEO-konsult kan lura den humana viktning som nu introduceras i Googles sökalgoritm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen