Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 5 april 2011

 1. Facebook’s New iPhone App has Check-Ins For Events.
  Jag installerade precis uppdateringen som gör det möjligt att checka in på events du blivit inbjuden till via Facebook. Om du går in under “Places” på startskärmen får du upp en karta med geografiska platser och vem som är där, men även “Nearby Events”. Så håll tungan rätt i mun när du skapar ditt event nästa gång – om du vill hålla det privat..
 2. Facebook Marketing Bible
  Nu har Facebook’s Marketing Bible släppts i en ny utgåva (April 2011). Den består av tips, best practices, howtos, case studies och förslag inför dina kampanjer. Alla som köper “bibeln” bjuds just nu på $25 presentkort på Facebookannonsering.
 3. Apples App Store på Facebook
  Ni har väl inte missat att man kan shoppa appar även inne på Facebook?
 4. Free Content Is Killing Media (And Advertising)
  Det största hotet mot mediabolag, förlag och distributörer är inte allt gratismaterial på webben. Det är att vi fortfarande envisas med att hitta metoder och mekanismer för annonsering som liknar det traditionellt “interruptive” som vi är vana vid. Ingenting nytt har egentligen hänt sedan Adwords lanserades för elva år sen. En intressant artikel om hur vi måste börja betala för tjänster och innehåll på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen