Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 31 juli 2011

 1. Propagandaposters för sociala tjänster
  De här affischerna beställde jag precis! Ni som följt bloggen vet ju hur fint det blev  hemma hos mig med de sociala-medie-posters från Maximidia vintage ads som jag beställde förra året.
 2. Hackare saboterar Breiviks manifest
  Om fler gör det här blir det lättare att leva med det som hänt, säger Nikke Lindqvist. Vill du också bidra till att underminera mördarens budskap så kan du SEO-bomba sökresultaten på hans namn genom att ladda upp och namnge bilder på avföring.
 3. Medier får svidande kritik
  Som sagt, jag är en förespråkare för perspektiv i rapportering kring betydande nyhetshändelser. Många förhastade slutsatser drogs innan motivet bakom Osloattentaten var bekräftat. Hur, och vilka, påverkades av de förutfattade antagande och vilka bollar satte det i rullning?
 4. Why Google+ Sucks!
  Fortfarande är vi många som är förbryllade över Google+, inte för att vi inte inser potentialen till att skräddarsy, kuratera, aggregera och personalisera, utan för att vi inte på mindre än 30 sek kan lära oss hur det fungerar. Google+ är för mig just nu en plattform där jag slänger ut inlägg på vinst och förlust och har ingen aning om vart det tar vägen eller vem (om någon) som ser det. Innan jag engagerar mig mer i plattformen vill jag också att Google åtgärdar sekretess och delningsinställningar för foton och album i Picasa.
Posters från etsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen