Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 31 januari 2011

 1. Facebook för alla – tidningen
  Är du också besatt av Facebook? Nu finns tidningen Facebook För Alla ute i handeln. Tidningen ges ut av PC för alla och IDG. Och om du inte är säker på att du är målgruppen så finns ett test i tidningen som avgör det..
 2. REWORK Illustrations
  Nu har jag precis lyssnat klart på ljudboken Re:Work, om produktivitet, arbetsplatskultur, att starta företag och förverkliga sina idéer. Nackdelen med ljudböcker är ju att man inte kan gå tillbaka och bläddra fram sina favoritavsnitt och citat. Men efter tips från Jesper Bylund hittade jag 88 affischliknande bilder över de viktigaste lärdomarna från boken! Fint som snus.
 3. Near-field Communications Is Coming!
  Det här är en smart teknologi som man bör ha koll på. Tydligen jobbar både Apple och Google på att implementera stöd för Near-Field Communications i framtida gadgets. Om jag har förstått saken rätt så är det en sorts kort-distansvariant av radiovågor i mobilen som gör att man kan blippa in sig, scanna av etiketter, betala i automater och annat smutt.
 4. SEO-företag som köper länkar: Skärp er! – Hanna Fridén at Hanna Fridén
  Hanna Fridén har stenkoll på vad som gäller för sponsrade inlägg och reklam i bloggar. Hur många inlägg läser man inte om dagen som bryter mot dessa? Kolla t.ex in Mogi som gör reklam för SEB..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen