Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

#ThereseTipsar 25 juli 2013

Kan inte hålla mig ifrån att blogga lite trots semestern, så här kommer ett sommarmedley av tips inom digital marknadsföring!

 1. Webbredaktör/koordinator med kompetens inom Sociala Medier
  Söker du jobb? Crosstalks är en sajt för direktsänd webbtvproduktion. Uppdraget är tidsbegränsat t.o.m. december, om ca 10-20 timmar/vecka, med möjlighet till förlängning. Tillträde i september.
 2. Digital toolbox – always in need of an update… | Jardenberg Unedited
  En godispåse av smarta, coola appar och verktyg för att vässa din spetskompetens inom digital marknadsföring. Bokmärk och spara!
 3. 2013’s Complex Social Media Landscape in One Chart
  Det har kommit en ny ”conversation prism”. Den åskåddliggör med önskvärd tydlighet dagens komplexa sociala/digitala samhälle och landskap. Mycket användbar till presentationer inför beslutsfattare och marknadsförare!
 4. Gserp.com
  Gratis verktyg för att mäta vilken position på Google din sajt har för ett givet nyckelord. Den håller också reda på vilken position du hade senast du gjorde mätningen, så att du kan se förändring över tid. Just nu i Beta, och övergår troligen snart i betalversion.
 5. Behind The Banner
  Skulle du också vilja förstå handeln med annonsutrymme bättre? ”Behind The Banner” är ett sätt att beskriva de 200 millisekunder som ligger bakom varje annonsvisning. Den bryter ned och visualiserar de olika stegen mellan klient, webbsida och annonsserver, identifierar aktörerna och göra det hela lite mer lättbegripligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen