Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 21 oktober 2011

 1. A New Look for Gmail
  Nu rullas Gmail ut till alla med det nya looken “Preview”. Jag har kört temat ett tag men inte bara utseendet är nytt: “Icons instead of text labels, a new interface for conversations, profile pictures next to contacts, a flexible layout that adapts to any window size,  resizable chat/labels sections, new high-definition themes and an updated search box.” Om du inte ser det nya Gmail ännu så kommer du få det de närmaste dagarna.

  Gmails nya GUI
 2. Google to Limit Keyword Search Referral Data to Marketers
  Så här påverkas företag, annonsörer och sajtägare av Googles senaste besöut om att inte längre berätta för våra analysverktyg vilka nyckelord människor sökt på, om de är inloggade med sitt Googlekonto.
 3. Susningar i Björkens krona » Test av Facebook Messenger för iPhone
  Facebook har släppt en fristående chat-app för iOS som heter Messenger. Den är gratis och på svenska. Här kan du få Magnus recension!
 4. Siri Lets You Make Calls on Passcode-Locked iPhone 4S
  “Anyone who finds your phone can access your contacts”. Det låter ju inte bra med den här buggen i nya iPhone, men hur funkar Siri i övrigt? NI som köper 4S när den kommer nästa vecka måste dela med er till oss med #Android
 5. A New Era for Klout Scores « Measuring Online Influence: The Official Klout Blog
  Klout uppdaterar sina algoritmer för att kunna leverera ett rättvist inflytelse-index som dessutom är helt transparent. “You are not more influential because you tweet or use Facebook more, you are influential because you have an influential audience engaging with your content”. Vill du snacka Klout med mig så kom gärna förbi den 28 oktober kl 13:00 på Scandic Malmen!
 6. Introducing Instapaper 4.0 for iPad and iPhone
  Kanske att den här uppdateringen kan få mig att faktiskt börja läsa alla artiklar jag spara som “read later” med hjälp av Instapaper. Hur gör ni andra, tar ni er tid till att läsa länkar ni sparat på hög?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen