Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 19 april 2011

 1. Facebook raderar bilder på kyssande män.
  Jo men visst kunde man gissa att Facebook skulle ta tillbaka sitt beslut? Efter att man tagit bort en bild på två kyssande män med hänvisning till att det skulle vara Sexually suggesive content – då svarar Facebooks svenska pressinformatör att det hela var ett misstag och att man ber om ursäkt. Bra så.
  Bilden som Facebook förbjöd
 2. Tre tjänster för att göra en backup av ditt Twitterkonto
  Vad härligt det är när någon annan redan testat tjänster innan man själv ger sig ut i djungeln. Tack för det @christianrudolf
 3. Add a Facebook Like button to your Google Search
  Måttligt imponerad av Googles gillaknapp +1? Nu kan du med ett enkelt hack byta ut den mot en vanlig Facebook Like om du kör hrome, Firefox eller Internet Explorer . Då får du direkt statistik över hur många av din FB-vänner som redan har gillat länken och delat den till andra.
 4. DN släpper vin och etikett-appar – Dagens Media
  Jag kommer definitivt ladda ner Magdalena Ribbings ”Etikettguide” till min iPhone! 15 kronor kan det ju vara värt!
 5. Microsoft Dips Toes in Local Deal Waters — in Sweden
  Microsoft teamar upp med Lokaldelen och lanserar LokalDEALEN. Dagens deal kan vara t.ex gå 2 betala för 1 på Skansen, eller få extra stor tallrik på Sushibaren. Alla deals marknadsförs på MSN portal, Hotmail och Live. Ofantliga 300 personer är anställda som säljare i den nya organisationen. Stockholm, Göteborg och Malmö är först ut med erbjudanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen