Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 17 januari 2011

  1. How to Get Facebook Fans: The Easy Way and The Hard Way
    Dagens tips inleds med en sjuhelsikes bra länk! Fallgropar med Facebook ads, orsaker till varför du kommer att misslyckas med att skaffa fans, tips för att att hitta rätt investeringsnivå.. onlinemarknadsföring för dummies. Med Facebook i fokus.
  2. Lätt att ta ett felsteg på nätet | Kulturnyheter | SvD
    Håller helt med Brit här. Hur kan det fortfarande finnas de som inte ens besitter de grundläggande digitala värderingarna? Alla  förstår väl numer att det inte är företaget som twittrar/bloggar utan att det är den enskilda personen?
  3. Future Integrated Communication From A Digital Perspective
    “People don’t have time to read your shit” ,  “Moving your communication into the future is tough on your organisation” och andra ovärderliga insikter och uppmaningar som alla borde veta och leva efter by now. Varför är det så svårt? by Ronnestam
  4. Formulists Har letat efter ett sånt här verktyg länge! Med formulists kan du skapa listor utifrån specifika regler. Tex: “Alla användare med ordet Marketing i sin bio, som twittrar minst en gång i veckan och som följer mig tillbaka”. Bäst av allt: äntligen en funktion för att hitta folk som man glömt att adda till någon av sina listor! Varning för att den kan vara lite instabil (Beta)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen