Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 14 juli 2010

 1. Socialnomics 2010
  Is Social Media a fad? Den här videon kan man med fördel visa upp för alla chefer, intressenter och marknadsansvariga innan man påbörjar sin egen föreläsning om varför Social Media är här för att stanna! Uppdateras regelbundet med nya, fräscha siffror.
 2. Vart fjärde företag avsätter pengar för sociala medier
  Osäkert på om 25% är mycket eller lite? Bland stora företag verkar det fortfarande råda skepsis. Jag jobbar hårt för det på mitt håll och hoppas på en helt egen Social Media-budgetpost under 2011.
 3. Kvotering ökar kompetensen
  Jag tror tyvärr att könskvotering är enda sättet att få en jämnare könsfördelning i styrelser och företagsledning. Det är inte svårt att hitta kompetenta kvinnor.
 4. Why I Dumped Tweetdeck for Mixero
  Men vad trevligt! Jag som testat nästan alla Twitterappar som finns därute tar tacksamt emot tips på nya alternativ. Mixero låter lovande.

2 kommentarer på ”Therese Tipsar 14 juli 2010

 1. Nu har jag hunnit testa Mixero: Den har en cool funktion i minimierat-läge! Ovanpå alla dina aktiva fönster ligger en miniatyr av appen som ett flytande lager som ger dig en ögonblicklig indikation på replies och uppdateringar i ditt home-feed. Men jag tycker tyvärr att avatar-tumnaglarna i homefeeden tar alldeles för mkt plats vilket gör att inte så många tweets syns samtidigt. Inte bra om man följer många. Mixero är enormt komplext i övrigt, med möjlighet att skapa skräddarsydda vyer där enbart uppdateringar från vissa av dina listor syns o.s.v. Men jag tröttnar snabbt på att det är så avancerat. Tillbaka till Seesmic Web och Echofon. Seesmic Desktop finns, men funkar tyvärr extremt dåligt på Snow Leopard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen