Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

#ThereseTipsar 14 april 2014

 1. How Brands Are Using Twitter’s Redesigned Profile Pages
  Om du startat ett Twitterkonto i dagarna har du redan fått den nya designen för webb/desktopversionen av din profilsida. Läs den här artikeln om du är nyfiken på hur andra företag har börjat anpassa sig till det nya formatet. Twitter rullar som vanligt ut det nya utseendet i etapper, så håll ut!
 2. The Social Media Frequency Guide: How Often to Post
  Informativt eller störigt? Företag som fullkompligt överöser våra feeds med uppdateringar kan vara lika irriterande som de varumärken som vi är intresserade av – men som postar alldeles för sällan. Lär dig om den hårfina linjen och den ultimata postningsfrekvensen i den här artikeln från Buffer.
 3. Ny kommentarsfunktion ger fler en röst i det digitala samtalet | ZiggySays
  Riktigt spännande artikel om projektet ”Kommentarsfält för alla” – en kommentarsfunktion för människor med funktionsnedsättningar, byggd i open source som kan laddas ned och installeras av vem som helst.  Är du intresserad av att veta mer om Kommentarsfält för alla kommer SVT att hålla en workshop den 10 april. Det finns fortfarande platser kvar!
 4. Svenskar är svårflörtade när det kommer till reklam | Dagensanalys.se
  22 procent av svenskarna uppger att de undviker reklam i alla traditionella medier. Inte konstigt att Content Marketing är årets trendigaste disciplin..
 5. Spelifierad produktivitets-app
  Någon som testat denna? Få poäng när du får saker gjorda, förlora dem om du slösurfar på Internet när du egentligen borde göra annat :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen