Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 19 mars 2012

  1. Sunny colorful Designer Soho Flat in New York
    Om två veckor sticker jag till New York för att fira att fira ”Thirty and Tremendous”! För blott 10 000 kronor bor jag tack vare AirBnB en vecka mitt i SoHo i New York. Allt på grund av en blänkare jag hittade på @jocke’s blogg någon gång i urminnes tider – han gjorde massiv reklam för sajten och sen har jag bara gått och väntat på ett tillfälle att få testa. @kristinheinonen bodde i denna exakt samma lägenhet i fjol. Sajten har verkligen allt man kan önska från en uthyrningstjänst. Att jag kunde registrera mig, ansöka, bli godkänd, betala och slutföra hyresavtalet via mobilen känns liksom självklart. Mellan  6-12% av av hyreskostnaden går i provision till sajten.
  2. Så får du ett »ja« — Cialdinis 6 principer för påverkan
    @micco är en fena på att skriva så att man fortsätter läsa, även om det är långt. I det här inlägget redogör han för sex principer för medtycke och övertalning. Hur får du ett ”ja”? Bland annat berör han det jag så ofta försöker poängtera i mina föreläsningar, men inte haft något vetenskapligt bevis för: ”varför vi tenderar att föredra varumärken som vi upplever har gjort något meningsfullt för oss”
Här kommer jag sitta och blogga i New York

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen