Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Tack för boken Johan!

Minns ni förra året när jag skrev en lista på böcker jag gärna skulle vilja läsa? Hälften av dem var ju böcker av Seth Godin men än så länge har jag inte läst en enda. Så en dag för ett par veckor sen twittrade jag efter någon som kunde tänka sig att låna ut “Linchpin” till mig. Snälla @jarwidmark lade boken på lådan från Halmstad. Tack så hemskt mycket Johan och krama din sambo från mig också!

Nu tänkte jag att när jag returnerar boken till dig så skickar jag med något från min egen bokhylla! Förutom en container med chich-lit, svenska deckare och Harry Potter så kan jag rekommendera Steve Jobs av Walter Isaacsson, En Dag av David Nicholls, LUCK-boken om ledarskap eller Googled – The end of the world as we know it av Ken Auletta.

Nu ska jag tända en brasa och krypa ner under täcket igen med Linchpin (som förresten betyder ungefär “grundbult”).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen