Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Okategoriserade

Svar från Wednesday Relations

Oj vad det verkar som att jag bråkar och står i. Men alldeles nyss fick jag detta svar från Victoria Ohlsson på Wednesday Relations, som jag skrev om i posten Företagen som inte följer lagen.

Jag måste be om ursäkt för både regelbrott och uteblivet svar. Jag har, sedan jag började jobba på Wednesday Relations, noterat att vi inte har en unsubscribelänk i vårt nyhetsbrev. Det för att vi likställt detta med medlemskapet och därför kräver vi inlogg för att avanmäla sig. Vi har dock med unsubscribe i alla våra andra utskick. Vi är i full gång med att byta system för både medlemsregister och e-post och jag har därför, av lathet och tidsbrist, inte prioriterat att ändra detta innan dess. Återigen vill jag beklaga våra brister, och jag hoppas att du vill bli medlem i Wednesday Relations igen framöver.

Tummen upp för smarta webbredaktörer och marknadsförare som inser vikten av en nöjd och glad anhängarskara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen