Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Ska vi byta grejer med varann?

I icke-bloggbeefen mellan Spiderchick och MikeBike (“din blogg är dödstråkig och slöseri med liv”) kan man faktiskt hitta en bra idé. Det började nämligen med att MikeBike skrev ett inlägg om att byta bloggbokmärken och hur skönt det är att rensa bort bloggar som bara är slöseri med tid att följa. Gamla prenumerationer som jag lagt till av slentrian stressar mig enormt varje gång jag ser att fetsiffran av olästa items stiger.

Nu undrar jag om det finns någon som har lust att ses över en MacBook med sprucket lock och byta Google Reader-items med mig? För varje ny länkpresent man får från den andra, måste man avsluta en gammal prenumeration! Om ni behöver smygkika på min bloggsmak innan ni kastar iväg en tweet eller en kommentar så kan ni hitta mina Shared Items här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen