Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Sjung, sa Claes

Det här är en lite bisarr bloggpost och egentligen helt off-topic! Jag satt och lyssnade på #24live och fick idén att googla på lite gamla sajter jag drivit och skrivit för. Mindes en privat blogg från 2006 som hette “Men jag kallar henne Tess”. Tack och lov hade den inte lämnat så många spår på Google, men en sökträff fick jag – en tråd på Flashback. Trådens tema är av typen “Claes Elfsberg är alkoholist och betalar för sex”, alltså en klassisk smutskastartråd som uppdateras regelbundet med relevanta skandaler och spaningar om Claes Elfsberg och hans förmodade livsstil.

Claes Elfsberg

På Flashback skriver någon följande: Trist att så många fejkspår har kommit in i tråden. Förvånad att inte du kommenterade blogg-spåret??! Den är ett klart bevis för att Elfsberg fortfarande småflörtar (Inget fel med det men det är ju Elfsberg ) med yngre tjejer i SVT:s korridorer!

Och sen hänvisar man till ett inlägg från min gamla blogg: “Här är ett vanligt blogg-inlägg från maj 07 av en 25:årig tjej som arbetar som projektledare på SVT. Att det är skrivet som en rolig arbetsplatsobservation och inte för att misskreditera honom ökar trovärdigheten.”

Utdraget från min blogg:

– Sjung högre! utbrister en mansröst när jag trallar uppför trapporna i kontorshuset på jobbet.
– Förlåt? svarar jag förvånat.
– Sjung högre, det är så trevligt! uppmanar mansrösten på nytt
– Jaså, ja det är sådant härligt eko här i trappen! Påpekar jag förläget i tron om att jag ingen mer än jag uppmärksammat min taskiga och på tok för pipiga tolkning av “Wonderchild”.
– Precis som i duschen! Replikerar mannen och traskar vidare upp till sin våning.

Själv stannar jag till på avsatsen till första våningen och funderar ett ögonblick på vad Claes Elfsberg sjunger i duschen. Innan jag hunnit avsluta min tankegång fylls plötsligt mitt inre öga av stillbilder på en nyvaken tittarombudsman utan en tråd på kroppen. Med raska steg skyndar jag vidare, fortsatt nynnande: “I’m gonna run at the speed of sound, Ooh, ooh wonder child.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen