Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Så spenderade jag min halvdag och natt

Förutom att ha jobbat har jag idag besökt “Sabina and Friends” och valt ut två plagg som jag ska hyra denna månad. Utbudet var ganska blygsamt och de små storlekarna ganska få. Sen var det lite mindre kända märken än vad jag hade trott. Showroom hos Sabina and FriendsTjejen som jobbade i showroomet påpekade att det är vanligt att de som hyr plagg för 300 kr/st för en vecka förväntar sig att få bära det svassigaste som finns. Mitt första rent-a-plagg blev en zebrarandig tunika från Sass and Bide. Men det nästan roligaste var när jag fick frågan om jag jobbade med “sociala medier och sånt”. Hög tid att byta klädstil :)Min topp från Sass and Bide

Nu är klockan 02:56 och jag har spenderat kvällen och natten med att pilla med bloggen. Bland annat fick jag med sorg i hjärtat välja bort temats inbyggda sidebarwidgets, till förmån för Twitterpluginen TwiBadge. Jag vill så gärna ha ett Twitter-flöde men alla plugins jag provat pajar temats javascript.

Ivrigt påhejad av @per_p lekte jag med denna Foursquare widget (till höger) som nu äntligen visar var jag senast sågs till. Sågade även ett par plugins utmed vägen. Övervägde Google Latitude (är igång hela tiden så den är för känslig) Facebook Places (finns inga plugins för WP än) och Gowalla (använder jag för sällan).

WpTouch

Mycket tid lade jag ner på att bråka med Disqus och visning av antal kommentarer. Vilket visade sig i slutändan lösas genom att kryssa för “Output JavaScript in footer” under Advanced Options i Disqus Dashboard.

Taggmolnet har fått flytta ner till footern (vem klickar någonsin i ett taggmoln anyway?) och nykomligen “Senast kommenterat” fick ta dennes plats.

WPTouch är en fantastiskt bra plugin som skräddar om hela din sajt till ett mobilanpassat format. Där kan man roa sig emd att layouta och konfigurera. Det har jag också gjort idag.

Sen hade vi en rätt lång Q&A på Twitter om hur man kommenterar bort ett stycke php-kod. Så många duktiga wp-gurus vi har därute, tack för det!

Och nu är det dags att duna. Det gör du bäst med iPhoneapparna SheepCountSleepTalk och SleepCycle. Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen