Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Release av Therese 3.0 i helgen

I går den 9 oktober krossade jag så slutligen 30-strecket och kom ut välbehållen på andra sidan. Nu tänker jag, efter uppmaning från @glimra, se tillbaka tacksamt på första tredjedelen av livet och omfamna första sjundedelen av vuxenlivet. Och peppad från @ninaboel kommer jag fortsätta att vara modig nog att göra varje dag till en dag att minnas och känna glädje över att jag (oftast) lyckas med just det!

Jag tillbringade en fantastisk helg på Scandic Anglais – en riktig “Staycation“. I rummet hade personalen ställt fram choklad och champagne och ett grattiskort till mig! (Jag hade kanske råkat nämna i min bokning att jag fyllde år..) När jag stod på balkongen på högsta våningen och blickade ut över Humlan så kändes det nästan som att vara i New York. Efter lite shopping, styrketräning och bubbelbad i relaxavdelningen käkade vi middag på Pontus Matsal och avslutade kvällen på Berns.

Tack till alla som firade mig i helgen. Det gör vi om nästa år!

1981-10-09

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen