Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

På digital utflykt till Norge

Hallo från Oslo! Vilar just nu min trötta hjärna på en silkeslen dunkudde på Scandic Vulkan. I tio dagar kommer jag att resa runt och träffa marknaderna i koncernen för att utbilda, analysera och sätta mål. Det är egentligen helt galet att jag inte tagit mig tid till att göra det på 6 månader som jag jobbat här. Men  nu ska det bli ändring! Utan länderna kan vi aldrig nå de mål vi satt upp för eCommerce. Så här ser agendan ut:

Agenda for day 1

 • Online Trends and statistics. Internet advertisting growth per market.
 • Workflow for monthly reporting in SiteCatalyst
 • LUNCH
 • Web analytics review. February.
 • Marketing channel review: Paid search, Organic, Social Media, Email etc
 • Wrap up and preparation for Day 2.

Agenda for day 2

 • Strategy for SEO and SEM. Current situation, budget allocations and forecast.
 • Walkthrough of country goals for 2012
 • Google Places listings & management
 • LUNCH
 • Affiliate project
 • How to create a Channel Strategy: PPC, search mobile, email etc.
 • Discuss how to reach country goals


Nu ska de kvarvarande resterna av mig slinka ner till baren och unna mig en stort kallt glas vin. Sen kanske, kanske jag öppnar min mejl.. hadet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen