Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Någon som autopostar med dlvr.it?

Jag är fortfarande på jakt efter det perfekta verktyget för autopostning och lifestreaming. Det senaste tillägget är tjänsten dlvr.it som postar mina blogginlägg till olika sajter och sen mäter hur många som klickar på varje delad länk. (se tex widgeten med Popular on Twitter här till höger)

Men jag blir helt bortkollrad av gränssnittet! Inte för att det inte är minimalistiskt och snyggt, utan för att informationen är helt ogenomtänkt belägen och sådan data som är mest intressant i appen är gömt under tre, fya klick på otippade menyalternativ.

Finns det någon därute som är en dlvr.it poweruser? Kan inte du berätta för mig hur jag ska få snurr på dlvr? Och – hur i hela Jämtland det här med URL-förkortare funkar, för hur mycket jag än skräddarsyr så defaultar mina länkar på Twitter till t.co (Twitters egna).

/the Queen of I(T)-landsproblem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen