Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Missoni och en oväntad inbjudan till Digital Knowledge Day #dkd12

Hoppla, jag ska få gå på Digital Knowledge Day nästa onsdag. En dag mitt i en vanlig vecka och jag hade INGA andra möten som krockade! Tack fina @per_p och @anderssonsara för inbjudan till denna heldagsutbildning i digital management. Jag känner att jag vill värma upp, på riktigt. Smörja hashtaggar, ladda batterier, fila naglar, laga twitterstrumpbyxor och putsa näthinnan. Ses vi där?

Min lägenhet börjar för övrigt att likna något inrett och hemtrevligt äntligen! I några år har jag försöka fylla ut de 106 kvadratmetrarna trots en hopplöst opraktisk planritning. Det råder total brist på belysning i hälften av lägenheten och jag har impulshandlat så mycket mattor, kuddar och billigt skräp – tröttnat och sedan sålt allt på Blocket.  Idag tog jag fram stora sparkontot och steg in i himmelriket: Missoni Home på NK.

Regnbågsfest i mitt badrum

Badrummet har fått nya handdukar, badrumsmatta och tvålar. Sovrummet ska få nytt överkast och soffan ska få nya kuddar. Miss-ion accomplished!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen