Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Min MBA mår bra!

Jag köpte ju en ny dator, en MacBook Air 13′‘ i fredags som ni kanske vet. Och så blev jag så besviken när jag upptäckte hur varm den blev av enkla processer som Chrome, Excel och vanlig e-post. Efter att ha tagit tempen (hehe) på min omgivning som jag vet är kunniga datormänniskor anade jag att någonting var fel.

På Macoteket varnade de mig för att datorn kanske skulle visa sig vara helt felfri, och att jag isåfall skuille få betala 750 kr i felsökningsavgift. Fine, tyckte jag. För jag vill kunna sitta med datorn på balkongen en varm sommardag och jag vill definitivt kunna jobba med datorn i knät.

Nu har jag precis pratat med servicekillen Chris på Macoteket. Det var inget avvikande med datorn! Att CPU:n går upp till 91 grader kan alltså hända om man arbetar mycket intensivt. Det skulle jag inte vara rädd för, inga vitala organ skulle komma till skada enligt Chris. Men sen fick jag lova att inte använda datorn i knät! På Apple har man t.o.m bannat benämningen “laptop” av just denna anledning.

Jag känner mig ändå väldigt lättad av att veta att min precious är frisk och kry. Med ett extra öga på Aktivitetskontrollen och ett sparsamt användande av datorn i varma miljöer så ska vi nog trivas tillsammans hon och jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen