Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 2 juli 2010

  1. Det finns en app för allt. Plert är en ”free emergency alert service” för iPhone som skickar ut din position och ett varningsmeddelande till vänner och familj om du t.ex glömt att ta ett piller eller ditt insulin, inte hört av dig på länge, bor ensam eller ska resa bort. Smart! Ska bara lära farmor vad en ”app” är..
  2. Jag har varit på jakt efter en tjänst att använda som life-stream/hemsida utan att behöva koda en enda rad. Den här lösningen är snygg! Även om jag tillslut valde Posterous.
  3. Emply är en tjänst som gör utannonsering av lediga jobb till en viral dröm för rekryterare. Förutom att posta jobbannonsen till sociala nätverk erbjuder den belöningar för dem som sprider annonsen vidare. Kolla också in hashtaggen #nyttjobb
  4. Ange vad du jobbar med, hur stort ditt företag är och hur länge mötet varar. MeetorDie berättar hur mycket mötestiden motsvarar i förlorade pengar :)
  5. Using the post thumbnail feature in WordPress
  6. Bildmaterial lockar till läsning. Om man är lite fingerfärdig i php kan man tilldela och presentera tumnaglar till sina inlägg, t.ex i listor eller i löpande text. Jag försöker dock fortfarande hitta en plugin som gör en ”latest posts with thumbnails” åt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen