Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Idag är jag på #SIME11

Ja, det är dags igen! Och i år sponsrar min arbetsgivare de långväga bloggarna med hotellrum i stan! Har laddat iPaden och HTC:n hela natten och har höga förväntningar på året och agendan – särskilt presentationen “EXTREME MAKEOVER – WHY YOUR WEB SITE IS UGLY AND INEFFICIENT AND HOW IT SHOULD REALLY LOOK TO BE PART OF YOUR PRODUCT”. Jag gillar handfasta, tillämpbara keynotes och är egentligen inget fan av inspirationsföreläsningar à la entreprenörskap och morgondagens superstars. I väntan på blogginlägg från årets upplaga, läs gärna mina takeaways från Sime 2010.

Hoppas vi ses! Så här ser jag med största sannolikhet ut idag:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen