Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Filma 360-video med iPhone och konvertera till panoramabild

Har du filmat eller fotat i panorama med iPhone 5 men får inte till det, för att du inte har något stativ och är lite darrig på hand? Jag har testat Cycloramic som får telefonen att själv snurra ett varv medan den filmar!

Foto från TheVerge.com

Jag ställde mobilen på en våg med glasskiva vi hade hemma (underlaget måste vara glatt). Sen tryckte jag på ”Go”. Mobilen snurrar på högkant ett helt varv (eller 720 grader om man hellre vill det) av egen maskin. Rätt häftigt!

360-video filmad med iPhone och konverterad till bild.

För att konvertera min film (.mov)) till .jpg så använde jag sen Panorama Maker 5 Pro for Mac. Kolla även in @thoresson’s recension av Cycloramic  på DN:s Teknikblogg

3 kommentarer på ”Filma 360-video med iPhone och konvertera till panoramabild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen