Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

En bild – tre suveräna fotoappar för iPhone

Fotografkonst är ingenting man brukar förknippa mig med. Men visste ni att mitt allra första jobb var på reproföretaget Colorcraft? I flera år hade jag bara bilder på photoshoppade SAAB-bilar på väggarna i min etta. Med min fina iPhone 5 så har jag äntligen en kamera och håller nu på att testa en uppsjö av fotoappar.

Original

Bild 1: Pixlr Express – Beskära, fixa skönhetsfläckar, skuggor, ögonvitor och rynkor.
Bild 2: PhotoForge – Förstärka lyster, klarhet, kontrast och mättnad.
Bild 3 och bild 4: Big Lens– Experimentera med skärpedjup i oändliga former och lägga på filter.

Sen laddade jag ner Diptic för att skapa collage men har även blivit tipsad om att FrameMagic, InstaCollage och Frametastic ska vara bra.

Vilken fotoapp är din favorit?

3 kommentarer på ”En bild – tre suveräna fotoappar för iPhone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen