Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Elin Klings nya sajt saknar stil

Jag läser att Elin Kling lanserar annonsdriven modeportal i USA. Det må bära (duktiga personer som står bakom) eller brista (kan de konkurrera med modemonstret i väst) men jag vill bara stillsamt kommentera på själva sajten; Nowmanifest.com:

Jag skulle vilja veta vem som har satt copyn, kolla t.ex på menyraden. Var ska jag klicka? Kolla på de stora bilderna med kryptisk text.  Är innehållet redaktionellt, bildspel eller bloggartiklar? Jag blir otroligt frustrerad när man misslyckas med att få förstagångsbesökare att förstå innebörden av en digital upplevelse. Och jag gillar inte att inte veta vad som händer vid klick på olika saker.

Kaosartad användarupplevelse på Nowmanifest.com

Webbdesigners och UX-gurus – går det här hem?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen