Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Don’t bother me, I’m pinning

Pinterest är ett paradis, det finns så mycket nördigt, pluttigt, vackert och finurligt att det är lätt att bli uppslukad. I mitt fall yttrar det sig genom att jag har börjat inreda “Pinterest”-igt hemma. Bilden nedanför är min kontorshörna i lägenheten.

Om du tar en titt under Getting Things Done på Pinterest så förstår du vartåt det barkar.

Men jag menar, det kunde varit värre! Tänk om jag hade surfat runt bland DIY-pins, beställt japansk tejp och börjat klistra på dem på tangenterna på min Macbook – och alldeles för sent insett att datorn har svarta tangenter  och att jag inte längre har någon aning om vilken knapp som är vilken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen