Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Det är kontrasterna som gör det

De senaste två dagarna har jag inte rört en tvål, hårborste eller trådlös router. Det är söndag kväll och för en halvtimme sedan drog jag upp brännässlor med bara händerna, sköljde smutsdisk i regntunnan och borstade bort fästingar från byxbenen. Underkläder har vänts ut och in, flugor och myggor har traskat över tallrikarna och jag har klunkat en vecka gammal mjölk direkt ur paketet.

Nu sitter jag lutad mot ljusrosa Designers Guildtapeter, med min tunna Macbook under ett fantastiskt Missoniöverkast och känner hur Byredoljuset sprider sin aprikosdoft i lägenheten i stan. Naglarna är nymålade i mörkrosa och mina svarta Chloébyxor ligger nypressade på hyllan inför workshop om marknadskommunikation imorgon bitti.


Och det lustiga är att längtan ut till torpet på fredagarna är lika stark som suget att gå till jobbet igen på måndagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen