Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Därför blir det ingen iPad

Den senaste veckan har jag haft möjlighet att testa en iPad, direktimporterad från det stora landet i väster. Läs vidare om mina första intryck!

 

Jag använde iPaden för att dema Electrolux nylanserade webbsajt och hade därför tyvärr ingen möjlighet att fylla den med appar, bilder, filmer eller musik. Och jag antar (hittar inga artiklar?) att den kommer med Bluetooth, kamera, USB, 3G och svenskt tangentbord om ett par månader? Då har jag egentligen bara en invändning:

Den är ju alldeles för tung!

iPad kickback case

Efter några dagar hade jag så ont, ont i armbågar och axlar! Om någon inte redan myntat uttrycket ”iPad-armbåge” så gör jag det nu! En handhållen device måste gå att hålla i en hand medan man skriver med den andra! Dessutom efterfrågar jag någon sorts kardborre-handske på baksidan som gör att man kan välja vilket grepp man vill ta utan att tappa iPaden. Den är ju likt iPhonen lite välvd och väldigt glatt undertill.

 

Lustigt nog föreställer alla bilder alltid någon som håller iPaden med två händer. Okej, den är säkert fantastisk för att sitta ner och kolla på film på, eller sätta i ett Kickback case på skrivbordet eller instrumentpanelen. Men att gå runt och hålla i dagligen? Då väljer jag iPhone alla gånger. Kanske är jag inte tillräckligt stark i vänstra handleden och underarmen?

 

(Btw så saknar jag min iPhone något oerhört. Lyckades tappa den i toaletten för en vecka sen. Obs! Följ dessa regler om du vill slippa gråta ettor och nollor!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen