Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Bloggsamling De Luxe del 1

Jag lovade ju igår att jag skulle publicera en gedigen bloggsamling med det bästa från webbsverige, reklam, PR, SEO, e-handel och sociala medier. Kanske minns ni också att jag efterlyste någon som ville träffas och byta feeds?
Tyvärr lyckades jag inte skapa en snygg förhandsgranskning av de feeds som ingår i filen, så ni får ladda ner den lite på vinst och förlust. Till höger är en skärmdump på den folder som jag har döpt till GeekBoys. (Självklart finns det en GeekGirls också ☺)  Dessa bloggar är sådana som är perfekta att följa om man vill hålla sig à jour med digitala medier. Jag har också smugit in ett par bloggar under titeln “Bloggosfären”, där finns t.ex Alex Schulman och Anna Hibbs.

Totalt är det 111 bloggar i filen, som är i OPML-format. Den går att importera in i de flesta RSS-läsare – använder du Google Reader så klickar du på Settings ->Import/Export och laddar sen upp filen från hårddisken. Jag kan garantera att bloggarna är läsvärda och även att de uppdateras regelbundet. Men – det kommer att bli mycket läsning!

Ladda ner bloggsamlingen här

Var inte rädd för knappen “Mark all as read“!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen