Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Låt bloggen spegla din personlighet

När jag funderar på vilka bloggar jag alltid återkommer till så är det de som är personliga, ärliga och mänskliga. Bloggen som plattform är ju som gjord för att uttrycka känslor, tankar och idéer. Och jag gillar tanken på att jag deltar i en konversation med en människa, en riktig person, som jag får komma så totala nära inpå livet.

Jag vill slå ett slag för att våga låta bloggen spegla den kontrovers, de olikheter och de åsikter som sjuder inne i var och en. Om du öppnar dig för dina läsare så kommer de att engagera sig i dig och i det du skriver.

Om jag fick välja skulle mitt bloggtema se ut såhär. Aningen störigt, rörigt och 90-tal, men väldigt mycket Therese!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen