Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Nu gör bloggtjejerna webTV

Sitter på Lidingöbanan och vill kolla på Kenza & Tyra Show på min oändliga resa tillbaka från ön. Men är det som jag misstänker? Avsnitten finns bara på Nyheter24 och går inte att se från iPhone/iPad? Damn that Flash.. Vi mobilburna får nöja oss med de första 14 minuterna på YouTube. Då slipper man i alla fall reklamen.

Var det någon som såg Bella & Tyra Show i våras?  Tyra är kvar men Blondinbella har ersatts av Kenza – hon som fakturerar 200 000/mån för annonser på sin blogg.. Extremt vackra och lyckligt lottade Kenza & Tyra, ägnar en del av  programmet åt att hjälpa en utvald läsare att uppfylla en dröm. Och här känns det som att det faktiskt finns lite substans i upplägget – jag blev helt tårögd när de ringde upp den där tjejen i Norrland!foto: johan paulin Och: det uttalas alltså “Kinza” för de som inte visste det.

Vet inte vad jag ska tycks om Anagina Show däremot? När hon blir stor och riktigt känd en dag (och ja det kommer hon att bli, tänk Christine Meltzer möter Alexandra Pascalidou) så kommer de här avsnitten att dammas av, vi kommer att skratta och Anagina kommer att skämmas ögonen ur sig.

Det var min favorit bland bloggTV-programmen,  Glamourama, som fick mig hooked på formatet. Blir det en säsong 2, någon som vet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen