Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Året var 2003

Den 3 oktober 2003 var jag på en tjejmiddag med fyra kurskompisar från KTH. Vi hade känt varandra i två år och gick de flesta kurser gemensamt men ingen av oss hade någon aning om vad vi ville bli eller vilken karriärriktning våra liv skulle ta. Jag pluggade tryckteknik (alltså print media..) och var ungefär lika clueless som på den här bilden:

Jag i april 2003
Jag i april 2003

Efter åtskilliga flaskor vin kom vi på idén att spå om varandras framtid. Varje deltagare fick sitta tyst och lyssna medan de andra diskuterade. Efter många timmar och flera flaskor vin fick vi slutligen fram en bild av vad vi trodde att det skulle bli av var och en. Denna profetia skrevs ner på ett papper, förseglades och gömdes undan med löfte om att vi alla skulle ses igen i oktober 2013 och följa upp.

I ett decennium har kuvertet legat längst ner i mitt smyckeskrin och det känns som om det var ett annat liv, en annan verklighet. Igår sågs vi alla igen, och det var dags att öppna!

Jag är inte clueluess längre, utan speechless. OMG! De fick till och med egenföretagare rätt.

therese_framtid_internet

Jag väntar nog med att beställa nya visitkort. Är inte säker på att idérealiserare är en godtagen titel :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen