Det var det första receptionisten frågade när vi kom med lillvovven till Scandic Nyköping. Japp, svarade jag självsäkert men kände modet dala när hon informerade mig att inga djur var tillåtna på hotellet. “Men jag klickade ju uttryckligen i valet för Rum Med Husdjur när jag bokade på webben”, fortsatte jag. Och så skämdes jag – jag (om någon) borde ju veta vad som gäller på vår egen sajt..

Vi såg till så att D-Dawg fick mat och vatten så att han kunde sova i bakluckan på bilen men det är ju inte lika enkelt när man kommer fram till en främmande stad och upptäcker att det till exempel inte finns några handikappanpassade eller allergivänliga rum. Om inte JAG ser att det dyker upp en varningstext när man gör specialval för sin vistelse, hur många andra gäster blir inte lika överraskade?

Hur kan vi göra den här informationsrutan tydligare?