Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

7 Habits of Highly Effective People

Tänk att få gå en formell utbildning i att behärska produktivitet, self-mastery, teamwork, aktivt lyssnande och stresshantering. I morgon ska jag äntligen på tre dagars kurs i The Seven Habits of Highly Effective People.  Inför kursstart har vi samlat in enkätsvar från anonyma kollegor och från våra chefer. Grymt nyttigt för min personliga utveckling att 20 personer har tagit sig tid att ge kvalitativ feedback!

Något som jag inte kan sluta tänka på är området där jag fick rätt mycket låga poäng, nämligen ”Gör det viktigaste först”. Avsnittet innehöll frågor om disciplin, prioriteringar, att göra det viktigaste först, svara på frågor i ärenden i god tid o.s.v

Aldrig har jag tvivlat på ifall min Get Things Done-metodik, mitt tillvägagångssätt och prioriteringar för att få saker gjorda INTE skulle vara bra. Men nu får jag kanske tänka om..

7habits_1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen