Nej det blev aldrig av att jag gjorde den där Weekly Review:n igår. Trots löftet till @fritjof och de andra GTD-anhängarna :-/ Jag vet hur viktigt det är för personlig produktivitet att man utvärderar veckan som gått, ser över sina prioriteringar och tömmer hjärnan inför kommande arbetsvecka. Men jag ska försöka sätta mig ner senare idag. Har fått tips på en riktigt bra mall för hur man lägger upp en Weekly Review, så jag tänkte dela med mig av min ”best practice” när jag kommit igenom den.

David Allen says that if you are not doing your weekly review, you are not doing GTD..

Ikväll får jag besök av Ericsson som gör en marknadsundersökning om hur människor producerar och skapar digital kultur. Mysigt med intervju i hemmet, även om jag inte direkt lever som en ”digital entreprenör”.

Och så påbörjar vi ett omfattande SEO-projekt på jobbet idag, tillsammans med BigmouthMedia. Det ska bli väldigt spännande. Googla lugnt!

Sprid gärna vidare!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneBuffer this page
  • Some Elementary Advice To Effectively Defeat Panic Attacks

    Did you know that people with higher than normal intelligence are prone to panic attacks? If you experience these attacks, hopefully this knowledge along with the other helpful tips in this article will assist you with finding peace of mind in trying to deal with your situation.
    https://www.acheterviagrafr24.com/