1. Meta-analys om #kungen – och varför svaren blev så olika | Emanuels randanmärkningar
  Läs Emanuels analys av kungens intervju av en kung som är märkbart tagen av händelserna. Som på papperet är klar, rak och samlad men som framför kameran verkar känna sig mer pressad än någonsin.
 2. Will Sony Bloggie 3D bring mainstream to 3D?
  Skulle du köpa en mobilkamera med 3D-funktion som kunde spela in i 3D och även spela upp i 3D på TV:n datorn och på mobilens skärm? Tror du att vi i framtiden kommer att värdera ”äkta” fysisk tid med människor i vår närhet annorlunda när sådana möten i allt större utsträckning går att åstadkomma med teknikens hjälp?
 3. Kalender 2011 | Temadagar
  Jag vet inte hur jag hamnade på den här sidan men låt mig säga att den var en ofantlig slump. Men ack så lyckosam! För den här sajten håller reda på alla högtids- och temadagar under året. Visste du t.ex att den 8 februari var det ”Clean Out Your Computer”-day? Myggholkens dag och Saab-dagen får man ju inte missa och den 1 juni är det mobilfri dag, nota bene!
 4. Now You Can See Twitter The Way I See Twitter
  Om du nu går in på https://twitter.com/#!/trulytherese/following så kan du mitt Twitterflöde så som jag ser det baserat på de jag följer. Men det rullas ut i omgångar så om du inte har fått funktionen ännu så kommer det förmodligen de närmsta dagarna.