Om du har suttit vid datorn i kväll har du förmodligen inte undgått hashtaggen #okampen eller #TeamMymlan. Jag är just nu med i en socialmedia-tävling tillsammans med massa roliga twittrare och bloggare som du säkert också känner till. När tävlingen startade nu ikväll fick vi en rebus och inom ett par timmar fick vi tre ledtrådar. Rätt svar lyckades vi få fram med hjälp av ett hemligt tips från en twittrare – redan på 6p-nivån. Grymt!

På lördag åker vi båt till Åland, där det blir en battle i realtid mot de andra lagen. Självklart håller du på mitt lag, #TeamMymlan, som förutom mig består av Emanuel, Per_p och Mymlan. Om jag uppmuntrar dig till att gilla, kommentera och dela #okampen så är det för att bevisa hur starkt följe ni utgör, hur klipska ni är och hur vi tillsammans i grupp är mycket starkare och smartare än när vi försöker lösa problem enskilt!

Tävlingen är också ett sätt att genom sociala medier marknadsföra Åland. Vill du hjälpa mig att vinna tävlingen? Surfa in på Facebook, kolla widgeten —>
Där kan du hjälpa oss att lösa gåtorna som publiceras!