Ni vet känslan man kan få ibland, av att vara mitt i en revolution, att befinna sig i en av de mest spännande tidsperioderna i människans historia? När jag läser igenom agendan och beskrivningarna av talarna till Webbdagarna känner jag just så. Efter en supertrevlig ”speakersdinner” hemma hos Magnus Höij i Bromma verkar det som att alla är supertaggade inför de två kommande dagarna. Särskilt mkt pepp osade från @karinzingmark, @dasilvadig, @ronnestam, @conversionista och  @ergonomidesign (osäker på aliaset)

Själv önskar jag att jag hade förberett tre stora skyltar till expertpanelen imorgon. En FacebookLike, en Retweet och en Google +1. De skulle vi då kunna skicka upp på valda ställen under presentationerna, äkta Tony Irving -style!
image
Det kommer inte att bli några Twitteryxor från mig, det kan jag lova. Tycka och tänka är en sak man självfallet vill ge utrymme för, men Webbdagarna är inte ett forum för mobbing och kritik mot talarna eller deras framträdande. Kan vi komma överens om det?