Vad roligt det är att komma ut i näringslivet och upptäcka de avtryck som andra konsulter och internetstrateger har gjort före mig! Hos kunden jag arbetar med nu sitter det spår av flera välkända Bubblan-deltagare i väggarna.

Sofia Mirjamsdotter har omnämnts ett flertal gånger och folk pratar fortfarande om den föreläsning som Johan Ronnestam höll för en tid sedan. När jag gick igenom kommunikationspolicyn dök ett flödesdiagram upp om hur man besvarar inlägg i sociala medier signerad Per Axbom.

Innan jag gick för dagen fick jag med mig e-delegationens riktlinjer för myndigheters användning av sociala medier – en bibba som jag vet att både Joakim Jardenberg, Pontus Löf, Erik Sellström med flera har lagt sina näsor i.

Jag vill därför säga TACK till alla storslagna, drivna, odödliga sociala medie-gurus. Ert hårda arbete gör det till ett sant nöje för mig att ta uppdragsgivarens digitala närvaro till nästa nivå!